Szakértelem

bemutatkozasÖntödénk 1986-ban alakult, és 1991 óta működik Precíziós Öntő Kft. néven.  A Bajától 20 km-re, Sükösd község közelében található 100%-ban magyar tulajdonban lévő üzem több mint 20 éve van jelen folyamatosan a piacon.

Nagy gyakorlattal rendelkezünk szénacél-, alacsonyan- és magasan ötvözött acél, valamint rézből és bronzból készült termékek gyártása terén. Vállaljuk kis darabszámú és tömegtermékek gyártását is. Az öntödében gyártott termékek alsó súlyhatára 5 g, a felső hozzávetőlegesen 3 kg. Vevőink között kisebb környékbeli vállalkozások, országosan is kiemelkedő vállalatok, külföldi megrendelők, valamint képzőművészek is megtalálhatók.

Az öntöde termelési tevékenységét a precíziós öntés szakmai technológiai előírásainak és elvárásainak megfelelően végzi, minőségét az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerünk garantálja. Termékeink összetételének meghatározása analitikai spektrométerrel történik.

IMG_1566_TÖntödénk hosszú évek óta eredményesen működik együtt helyi fémmegmunkáló műhelyekkel, így a viaszsajtoláshoz szükséges szerszámot is el tudjuk készíttetni ügyfeleinknek részére.

Folyamatos fejlesztésekkel, szakmai erőforrásokkal, korszerű technológiával törekszünk a lehető legjobb minőségű végterméket előállítani és az öntöde vevőinek egyedi igényeit kielégíteni.