Díjmentes konzultáció

Díjmentes konzultáció keretében szívesen véleményezzük öntészeti szempontból a termékelőállítással kapcsolatos terveket, választ adva a szerszámkészítésre vonatkozó kérdésekre is.

Igény esetén szívesen segítünk

A fentieken kívül CAD modell alapján vállaljuk prototípusok öntését, első széria gyártását is.

KTL_MG_3051_tn-1 _MG_3067_tn

A mellékelt két kép egy általunk gyártott alkatrészt mutat összeszerelt, illetve összeszerelés előtti állapotban. A fekete színű rész precíziós öntéssel készül, majd megmunkálást követően felületkezelésként festést kap. Megmunkálás során az alkatrészbe menetes furatot forgácsolnak, valamint hornyot (fészket) marnak a gumigyűrű számára. A nyelv rész gyártásához jelenleg is használt lyukasztó és hajlító szerszámokat mi készíttettük, a nyelvet mi horganyoztatjuk, a csavart és a gumigyűrűt mi szerezzük be, és végül a végső összeszerelés is nálunk történik.

A fenti példa szerint vállaljuk komplexebb termékek gyártásának előkészítését és lebonyolítását is. Az egyes gyártási folyamatokat megszervezzük, összehangoljuk, és a megrendelőnek az összeszerelt készterméket szállítjuk.

Az általunk szállított termékekért természetesen teljes körű garanciát vállalunk, mely abban az esetben is érvényes, ha az adott terméknek nem a mi általunk gyártott részével szemben merül fel a minőségi kifogás.